СЕРВИЗ "ОТ ВРАТА ДО ВРАТА"

ПЪРВОКЛАСНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ВАШИЯ BMW АВТОМОБИЛ.

СЕРВИЗ "ОТ ВРАТА ДО ВРАТА"

ПЪРВОКЛАСНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ВАШИЯ BMW АВТОМОБИЛ.

М Кар София разбира обществената отговорност и се грижи за Вас и Вашия автомобил. 

Услугата „от врата до врата“ осигурява на клиентите на М Кар София без да е необходимо да излизат от дома си изключително удобство при нужда от периодично техническо обслужване, ремонт, бояджийски и тенекеджийски услуги и смяна на гуми, осигурявайки безопастност към настоящия момент. 

В предварително уговорено време ще вземем Вашия BMW автомобил от дома или офиса Ви, ще се погрижим за него, ще го ремонтираме, дезинфекцираме и ще Ви го върнем в безупречно състояние.

  • приемане на автомобил на посочен от Вас адрес;

  • възможност за безприсъствено предаване на автомобила в сервизните центрове;

  • пълна дезинфекция на автомобила след сервизиране;

  • използване на видео комуникация за цялостна диагностика, съгласуване на обхвата на ремонта и удостоверяване на неговото приключване;

  • възможност за плащане по банков път на извършените услуги;

  • използване на дезинфектанти, маски и ръкавици на служителите в нашите сервизи.

Свържете се с нас чрез контактната форма по-долу и разберете повече за условията на услугата или заявете при Вашия BMW сервизен консултант.

Услугата е валидна за гр. София.

Важна информация във връзка с COVID-19

Предвид ситуацията с пандемичното разпространение на Коронавирус (COVID-19), разбираме грижата относно Вашето здраве и това на Вашите близки.
Бихме искали да Ви уверим, че нашето дилърство продължават своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти.
Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България, включително пълна дезинфекция на дилъртвото и автомобилите, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон с нашите оторизирани представителства. За повече информация, моля посетете нашата страница.

Попълнете регистрационната форма по-долу и ние ще се свържем с Вас.

Обадете се сега